Nieuws

7 hours ago

Vandaag waren een aantal van onze jeugschutters op de jeugddag 2019 bij De Zwarte Roos in Echt. Het was een leuke en geslaagde dag!

Koen Steyvers werd 1e en Mike Steyvers 2e in hun klasse. In het team werden ze 3e. Joris werd 3e in zijn klasse. Super prestatie van onze jeugdschutters!

4 days ago

Gisteren hebben wij vernomen dat onze schutter Robin Giebels op 19 jarige leeftijd is overleden.

Dit verschrikkelijke nieuws heeft ons allen heel hard geraakt. Vanavond zijn wij als club bij elkaar gekomen om hierover te praten en elkaar te steunen. Tevens hebben we kaarsjes opgestoken voor Robin.

Wij wensen de ouders, familie en vrienden van Robin heel veel sterkte toe.

We zullen je missen Robin, rust zacht.

1 week ago

Vanmiddag schieten wij in Roggel op de korpskampioenschappen van Gezellig Samenzijn 🏹

1 week ago

Save the date!

2 weeks ago
Tijdlijnfoto's

Arjen Steyvers is vandaag 2e geworden in de 2e klasse op de persoonlijke kampioenschappen! Super prestatie Arjen! Gefeliciteerd!

2 weeks ago

Dit weekend zijn de persoonlijke kampioenschappen van 2019. Vandaag was de jeugd aan de beurt. Onze jeugdschutter Koen Steyvers is 3e geworden in zijn klasse! Super prestatie! Gefeliciteerd Koen!

1 month ago

Training op de buitenbaan

1 month ago
Welkom op de site van Häör

Een column over ons op Haor.nl

Handboogvereniging Wilhelmina viert een uniek jubileum. Maar liefst 125 jaar hebben de volgelingen van Robin Hood (en van Apollo) de pezen strak getrokken en de pijlen laten zoeven, op weg naar de zwarte roos. Van Hendrik –die zich met regelmaat in Horn liet fêteren- hebben ze nooit iets gekregen, niet eens een vaandel. Je opa is lid. En ook Sef heeft lang en scherp geschoten. Toen ik op 1 juni 1984 (tempus fugit) de receptie bgv het 90-jarig jubileum leidde, werd erevoorzitter Elbert Huyben gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met de historie van Wilhelmina en met die van Horn. Hij was de grondlegger van de Doel bij Linsse Mam. Het muurtje met daarop “Huyben bier, de gezonde volksdrank” herinnert er nog aan. Roem is vergankelijk. Zijn graf verkeert in deplorabele staat. Ook de naam Tjeu Knoups (hij schoot met een boog van Turks eiken) wordt bij Wilhelmina in kapitalen geschreven. Terecht. ... See more

Via deze website wil ik mensen die graag willen weten wat er speelt in Horn op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen hier in het dorp. Dit nieuws zal wel voor een groot gedeelte aangeleverd moeten worden door iedereen die wat te melden heeft. Oftewel: Door Häör, väör Häör!

1 month ago
Tijdlijnfoto's

Vandaag is het een heel bijzondere dag voor Wilhelmina. Wij bestaan namelijk precies 125 jaar!

1 month ago
Tijdlijnfoto's

Mooie avond voor een training op onze buitenbaan

« 1 of 2 »