Nieuws

3 months ago

In de maand oktober hebben wij meegedaan aan het Ligteveld toernooi bij HBV “Vriendschap en Strijd” in Neer. Met het 1e zestal is HBV Wilhelmina 2e geworden in de Ere-klasse met 1209 punten. Het 2e zestal is 2e geworden in de A/B klasse met 1038 punten. En er is een persoonlijke prijs voor Yanick Heber. Hij werd hoogste jeugdschutter in de A/B klasse met 170 punten.

3 months ago

Vandaag word de werdstrijd team Gezellig Samenzijn tegen team Regio Limburg (NHB) verschoten in Neer.

In team Gezellig Samenzijn schieten Maurice Giebels en Arjen Steyvers van Wilhelmina mee. Schutters veel succes!

3 months ago

Vandaag tijdens de najaarsvergadering werd de IC beker uitgereikt aan Davy Lemmen. Hij had zijn gemiddelde ten op zichte van vorig jaar het beste verbeterd. Tevens werden Evie en Bert aangenomen als nieuwe leden van onze club!

Davy proficiat! Evie en Bert welkom!

3 months ago

Halloween schieten bij de jeugdtraining #halloween #archery

3 months ago

Vandaag schieten we op het Ligteveld toernooi

4 months ago

Dank jullie wel voor alle stemmen!

Dit zijn de bedragen die de clubs in Horn ontvangen. Bekijk de video én gun Horn een extraatje!

4 months ago

Vanavond hebben wij onze jubilarissen gehuldigd. Harrie Thijssen 25 jaar. Thijs Franssen en Jos Lemmen 40 jaar. Tevens twee nieuwe ere leden 50 jaar lid, Giel Vogels en Jan Graef! Gefeliciteerd!

4 months ago

Morgenavond om 20:00 uur!

4 months ago

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem (vanaf 27-9) is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

5 months ago

Vandaag waren een aantal van onze jeugschutters op de jeugddag 2019 bij De Zwarte Roos in Echt. Het was een leuke en geslaagde dag!

Koen Steyvers werd 1e en Mike Steyvers 2e in hun klasse. In het team werden ze 3e. Joris werd 3e in zijn klasse. Super prestatie van onze jeugdschutters!

« 2 of 2 »