Sponsoren

Hendrickx-Horn is een gespecialiseerd bedrijf in groen, grond en infra projecten

Op het terrein van Hendrickx-Horn zijn onze buitenbanen gehuisvest

Hendrickx-Horn is een MKB bedrijf gevestigd in Horn, omgeving Roermond, Limburg. Wij zijn aannemer in grondwerken, bodemsaneringen en infrastructurele projecten. Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor de inname van partijen grond conform BRL 9335 en verkopen wij gecertificeerde grond- en zandsoorten vanaf ons bedrijfsterrein. Bij ons staan flexibiliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel. Om klanten een complete service te bieden, werken wij veelal op projectbasis. Hendrickx-Horn levert haar opdrachtgevers deskundig advies, marktconforme calculaties en een grondige aanpak.

Klik hier om een bezoek te brengen aan de website.

Belangeloze steun aan onze vereniging door Zuid Nederland Reizen

Zuid Nederland een touringcar bedrijf uit Susteren en heeft o.a een Oldtimerbus uit 1959 voor een nostalgisch dagje uit, of speciale gelegenheden zoals bruiloften, vervoer van jubilarissen of bijvoorbeeld een familie uitstapje. ZN Reizen steunt onze vereniging belangeloos op tal van manieren.

Klik hier om een bezoek te brengen aan de website.

Verzorging van onze wedstrijdshirts

PrioTex is een ervaren textieldrukkerij die kwaliteit voorop stelt. Wij hanteren korte levertijden en eerlijke prijzen. Bent u op zoek naar shirts, sweaters, jackets, caps, paraplu’s etc. dan proberen wij voor u het geschikte product te vinden, desgewenst bedrukt met uw eigen logo, tekst of naam. Wij hebben een eigen zeefdrukkerij.

PrioTex adviseert u graag over de juiste druk methode. Dit is afhankelijk van de aantallen en textielsoort. Bent u een kleine of grote afnemer, we besteden de grootste zorg aan uw product. Ook uw zelf aangeleverd textiel bedrukken wij graag voor u.

Klik hier om een bezoek te brengen aan de website.

Wilt u sponsor worden? Neem dan contact op via het contactformulier.

Handboog Wilhelmina Horn